Expats
 Home    Expats
Wij zijn in 2011 begonnen als verhuurmakelaar voor woningen aan expats. Onze doelstelling is om expats, vanwaar ook ter wereld, een thuis te bieden in Nederland.

WERKGEVER

Bovendien kunnen wij ons voorstellen dat de werkgever van de expat zijn eigen kostbare tijd wil besparen door samen te werken met één professionele partij. Eén die de expertise in huis heeft om alle uit te besteden zaken en diensten betreft verhuur van woningen aan de expat, snel en soepel te laten verlopen.

EXPAT SERVICE

Met de Expat Service van HousingNOW voelt de expat zich direct welkom. Dat straalt direct af op de prestaties van de expat. Bij de Expat Service kunnen werkgever en expat voor alle mogelijke diensten terecht:

  • Begeleiding van verhuren aan expats in Nederland, van welke nationaliteit dan ook.
  • Iedere opdrachtgever en expat hebben één contactpersoon.
  • Altijd en overal, dus 24/7, inzage in een overzichtelijk en persoonlijk portaal. Hierin staat de voortgang van alle processen en opdrachten.

Aan onze expats bieden wij graag meer toegevoegde waarde door hen onder andere tevens de volgende diensten te leveren:

  • Zoektocht naar de perfecte woning conform de wensen van de expat en zijn gezin.
  • Het wegnemen van alle zorgen en uitzoekwerk, zoals de aanmelding bij NUTS-bedrijven, alsmede het regelen van kabel/internet/TV en het afsluiten van WA- en inboedelverzekeringen.
  • Een persoonlijke begeleiding van de expat en zijn gezin, door bijvoorbeeld de aanmelding bij huisarts, ziekenhuis, tandarts en apotheek te regelen.
  • Een soepele overgang van thuisland naar Nederland door onder andere Nederlandse lessen aan te bieden.
  • Een succesvolle start in Nederland voor zowel de expat als zijn gezin door het aanbieden van doorlopend advies ongeacht het onderwerp.

Onze Expat Service omvat een naadloze samenwerking van meerdere gerenommeerde bedrijven als het gaat om begeleiding van expats. Dankzij een professionele en transparante samenwerking met onze opdrachtgevers en een persoonlijke begeleiding aan onze expats kunnen wij ons inmiddels dé specialist van Almere en omgeving noemen. Door de expertise voor zowel werkgever als expat te bundelen heeft HousingNOW alle mogelijke diensten onder één dak.